Lanseringskonferanse Matjungelen barnehage

Zoom
Time icon
Når:11. mars   10:00
Varer til: 15:00
Legg til i min kalender

Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet, Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved HVL inviterer til lanseringskonferanse for Matjungelen Barnehage.

På lanseringskonferansen for Matjungelen Barnehage vil en i tillegg til å få en presentasjon av det nye digitale verktøyet også kunne få med seg flere inspirerende foredragsholdere som gir faglig påfyll, inspirasjon og ideer om mat og måltidsarbeid i barnehagen.

Matjungelen Barnehage er et nytt nettbasert verktøy for barnehagen hvor en få inspirasjon, forslag til aktiviteter, kunnskap, oppskrifter og mye mer som kan brukes i det pedagogiske arbeidet med mat og måltid i barnehagen. Innholdet i Matjungelen har fokus på helse og bærekraft – mat som er bra for både kroppen og kloden.

Matjungelen Barnehage er utviklet av Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet ved Høgskulen på Vestlandet, i samarbeid med Folkelig AS og med støtte fra Gjensidigestiftelsen. Matjungelen Barnehage er en del av konseptet Matjungelen, som er utviklet på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Program og lenke til påmelding finner du her