Programvare som er tilgjengelig i Office 365

HVL-studenter har tilgang til Office 365 fra Microsoft.

Office 365 innlogging

Hva inkluderer Office 365?

• Komplett Microsoft Office-pakke på inntil 5 maskiner samtidig (+ 5 mobile enheter)
  • Lagring av hele 1TB data
  • Deling av filer og samarbeid via Office 365
  • Skybaserte versjoner av de fleste MS Office programmene
  • MS Office applikasjoner med fullverdige redigeringsfunksjoner til nettbrett og smarttelefon
  • E-post med kalender, adressebok og oppgaver
  • Tilgang til e-post i nettleser, mobile enheter, applikasjoner og Outlook
  • Tilgang til Skype for Business som gir muligheter for samtale, chat, videokonferanse, skjermopptak ++

Office 365 gir tilgang til komplett MS Office pakke for installasjon på din PC/MAC:

• Word (tekstbehandling)
  • Excel (regneark)
  • PowerPoint (presentasjon)
  • Outlook (e-post, kalender og kontakter)
  • OneNote (notater og innsamling av informasjon)
  • Publisher (trykksaksproduksjon)
  • Access (databaser)
  • Skype for business (videokonferanser, samtale osv.)

Lagring, deling og samarbeid i skyen med OneDrive

Microsofts skylagringstjeneste OneDrive, inneholder 1TB med lagringsplass. I tillegg til at hver enkelt kan lagre filer på OneDrive er det mulig å dele filer med andre, slik at de kan vise eller redigere dem.

Opplæringsvideoer fra Microsoft:

Skybaserte MS Office programmer

I tillegg til de tradisjonelle skrivebordsversjonene av Office programmene og applikasjonen for mobile enheter får en også tilgang til skybaserte versjoner av de fleste programmene i Office pakken.

Applikasjoner til mobile enheter

Gjennom Office 365 får man tilgang til applikasjoner for nettbrett og smarttelefoner.

Office 365 e-posttjeneste

E-posttjenesten som er inkludert i Office 365 er basert på Microsofts Exchange Online løsning som inkluderer e-post, adressebok, oppgaver og kalender funksjoner.

Skype for Business

Skype for Business er Microsofts løsning for videokonferanser, samtale, hurtigmeldinger og presentasjoner. Skype for Business er tilgjengelig både via nettleseren og via applikasjoner til pc, mac, nettbrett og smarttelefoner. Med Skype for Business kan du kommunisere og samarbeide med både ansatte og studenter. Etter at du har installert Skype for Business søker du opp personer ved å skrive navn eller epostadresse til vedkommende i søkefeltet i Skype for Business.

Opplæringsvideoer fra Microsoft:

Office 365 etter at studietiden er slutt

Brukerkontoen blir sperret når du har fullført, eller av andre årsaker avslutter studiet. Du er selv ansvarlig for å kopiere ut data du ønsker å ta vare på før studiet avsluttes og kontoen sperres. Dersom du ønsker å fortsette å bruke Office 365 og MS Office programvare som du har hatt tilgang til som student, må du tegne et nytt abonnement hos Microsoft.

Veiledning for overføring av data til din personlige konto.