Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping

Admiral Makarov SUMIS har historie som går tilbake til 1809 og ble til ved en sammenslåing av 2 akademi i 2012. HVLs studenter har mulighet til å ta forskjellige emner, men disse må vi bli enige om for hver gang. Tidligere har for eksempel kommersiell vanntransport og transportlovgivning vært aktuelle fag. Dersom du ønsker å studere ved Admiral Makarov SUMIS må du gjøre det på russisk, det tilbys ikke emner på engelsk.

Universitetet ligger i Sankt Petersburg, som er den nest største byen i Russland. Sankt Petersburg har både industri, handel og turisme. St. Petersburg blir ofte beskrevet som den mest vestlige byen i Russland. Det historiske sentrum i St. Petersburg står på UNESCOS verdensarvliste og Hermitage, et av verdens største kunstmuseer, finnes i byen.

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Undervisningen foregår på russisk, så du må kunne russisk for å reise på utveksling.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i nautikk

Du kan reise på utveksling til Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping i St. Petersburg i 5. semester. De tilbyr relevante emner innen nautikkfag, men du kan også ta valgemner.

Bachelor i økonomi og administrasjon

Studerer du økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping i St. Petersburg i 5. semester

Bachelor i nautikk Y-vei

Du kan reise på utveksling til Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping i St. Petersburg i 5. semester. De tilbyr relevante emner innen nautikkfag, men du kan også ta valgemner.