University of Aveiro

Universitetet har 17 fakultet og 13 forskningsenheter. Ca. 13.500 studenter er registrerte i en rekke utdanningsprogrammer både på Bachelor- og Masternivå. Aveiro har ca. 74 000 innbyggere, og er en pulserende by i utvikling, samtidig som byggverk og museer vitner om en lang historie. Byen ligger ved kysten, 250 km nord for Lisboa.

 

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Undervisning på portugisisk og engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend på toppen av støtten fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.