State University of New York-College at Old Westbury

Bare 3,5 mil fra New York sentrum, ligger denne institusjonen vakkert til med et stort grønt kampus. Det er 4500 studenter her, og små klasser (22 studenter per klasse i gjennomsnitt). Økonomi og administrasjon (Business Administration) er et populært valg blant studentene og er kjent for å ha svært god kvalitet på studieprogrammene. Spesielt fokus på finans og markedsføring, men også generell økonomi og administrasjon.

På fritiden har du over 60 studentorganisasjoner å velge mellom.

 

New York er USAs største by og byr på kulturelle opplevelser innenfor det meste; konserter, teater, musikal, matopplevelser, moteoppvisninger, verdenskjente museum og gallerier, parker og så videre. New Yorks stemning, utvalg og sammenblanding speiles i noen av kallenavnene byen har; smeltedigelen, byen som aldri sover, verdens hovedstad. Kjært barn har mange navn. Kanskje er det å ha denne byen som nabo, nettopp det som kan lokke deg til å reise på utveksling?

Gjeld for

Økonomi og administrasjon

Språk

Undervisningsspråket er engelsk og universitetet stiller karv til dokumenterte engelskkunnskaper.

Studieavgift

Du må betale skolepenger for å studere ved denne institusjonen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Du kan søke om å dra på utveksling til New York i 5. semester.