University of New Haven

Universitetet har ca. 6500 studenter, hvorav 900 er internasjonale. Studentene er fordelt på små klasser. På fritiden kan studenter velge mellom 120 studentklubber og studentorganisasjoner, samt forskjellige idretter.

New Haven ligger på nordøstkysten av USA, nord for New York og sør for Boston. Byen er rangert som en av de beste studentbyene i USA.

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet kan ikke være eldre enn 5 år. Ta kontakt med Internasjonalt kontor dersom du har tatt emner på engelsk i etterkant.

Studieavgift

Du må betale skolepenger for å studere ved denne institusjonen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til New Haven i 5. semester. University of New Haven tilbyr emner i økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi, finans, markedsføring, ledelse, arrangements- og turismeadministrasjon mm.