University of Exeter

University of Exeter (UoE) er et offentlig forskningsuniversitet som ble grunnlagt i 1955. UoE er et av de 15 beste universitetene i Storbritannia, og et av de 150 beste i verden. Universitetet har store parkområder og det er kort vei til både sentrum og til kysten.

 

Exeter er en historisk by med rundt 120 000 innbyggere som ligger i Devon, sør-vest i England. Byen er administrasjonshovedstaden for grevskapet Devon i England. Exeter har en lang og rik historie, noe som gjenspeiles blant annet i deres mangfold av historiske og gamle bygninger. Exeter er kjent for godt klima, og er en levende, attraktiv og historisk interessant by.

 

Gjeld for

Ph.d.-studium i helse, funksjon og deltaking

Språk

Undervisningen foregår på engelsk.

Studieavgift

Fra Lånekassen vil du få samme støtte som når du studerer i Norge, i tillegg til reisestøtte. Du må betale semesteravgift til HVL for å få lån og stipend frå Lånekassen i utvekslingsperioden.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Ph.d.-studium i helse, funksjon og deltaking

Studenter som er tatt opp til ph.d programmet i Helse, funksjon og deltaking kan ha et forskningsopphold ved denne institusjonen på opptil ett semester. Avtal med veileder og ph.d.-koordinator når det passer å dra på utveksling.