-
Evaluering av gratis skolemåltid på 1. – 4. trinn på en skole i Haugesund Av Bodil
Bjørndal, Bodil, Aadland, Eli Kristin, Wergedahl, Hege, Vågnes, Maria O. B., Torgersen, Maren, Wernersen, Marie, Vildmyren, Iselin Thowsen (2023)
-
Er brød farlig no igjen?
Bjørndal, Bodil, Vildmyren, Iselin Thowsen, Aadland, Eli Kristin, Hjartåker, Anette, Djupegot, Ingrid Laukeland, Vatne, Julie Meinseth (2023)
-
Hvordan påvirker elevmedvirkning læringsutbytte i mat- og helsefaget?
Bjørndal, Bodil, Vildmyren, Iselin Thowsen, Andersen, Anna Nesje, Djupegot, Ingrid Laukeland (2022)
-
Students’ breakfast habits and socioeconomic status - A comparison of two high schools with a free breakfast meal
Blytt, Cornelia, Folkestad, Mia, Theofylaktopoulou, Despoina, Vildmyren, Iselin Thowsen, Kolve, Cathrine Solheim, Bere, Elling Tufte, Helleve, Arnfinn, Bjørndal, Bodil (2022)
-
Erfaringer fra skolematordninger i Norge
Musland, Marte Gausvik, Vildmyren, Iselin Thowsen, Bakke, Lene, Bjørndal, Bodil, Greffel, Nathalia, Leversen, Ingrid (2022)