Publications

  • Evaluering av gratis skolemåltid på 1. – 4. trinn på en skole i Haugesund Av Bodil

    Bjørndal, Bodil, Aadland, Eli Kristin, Wergedahl, Hege, Vågnes, Maria O. B., Torgersen, Maren, Wernersen, Marie, Vildmyren, Iselin Thowsen (2023)
  • Traces of sustainability in food practices in a Norwegian kindergarten

    Ciren, Baizhen, Hu, Aihua, Aadland, Eli Kristin, Wergedahl, Hege (2023)
  • Å skape bærekraftige barnehager – perspektiver, muligheter og utfordringer

    Wergedahl, Hege, Hu, Aihua (2023)
  • Lesson signature in food and health education

    Aadland, Eli Kristin, Wergedahl, Hege (2022)
  • Kan kornkrisen redde flere brød?

    Alm, Siril, Aadland, Eli Kristin, Almli, Valerie Lengard, Capodistrias, Paula, Grimsby, Gard Sveinung, Nordbø, Torunn Karlsen, Schrøder, Anne Marie, Skallerud, Wenche, Elstad Stensgård, Aina, Wergedahl, Hege, Østergaard, Sofie (2022)
Show all