ENT3R HVL Bergen søker prosjektleder

Er du ingeniørstudent og har lyst på tidenes beste deltidsjobb? ENT3R HVL Bergen søker ny prosjektleder i 20 prosent stilling.

ENT3R er et studentdrevet motivasjonsprogram der ingeniørstudenter er mentorer for elever i 10. klasse. Mentorene gir hjelp til matematikklekser og fungerer som rollemodeller. Målet med ENT3R er at elever skal møte studenter hver uke for å få hjelp til matematikk og løse realfaglige oppgaver på høgskolen. Tilbudet er nasjonalt, og gratis for elevene. Du kan lese mer om ENT3R på ENT3R.no

Om prosjektlederstillingen

Prosjektlederstillingen innebærer å drifte og ha ansvar for ENT3R-prosjektet ved Høgskolen på Vestlandet, campus Bergen. Du blir en del av et prosjektlederteam bestående av to ingeniørstudenter, der begge har hver sin stilling på 20 %.

Stillingen innebærer å ha ansvar for om lag 140 elever fordelt på 14 mentorer. Som prosjektlederne har støtte av én kontaktperson fra HVL Bergen, kontaktpersoner ved Senter for realfagsrekruttering (i Trondheim), og får hjelp til økonomi fra HVL Bergen.

Nye prosjektledere overtar ansvaret for prosjektet fra 1. august. For å sikre erfaringsoverføring og en god oppstart etter sommerferien, blir det også 5-8 arbeidsdager i juni (lønnet).

Arbeidsoppgaver:

• Etablere kontakt med ungdomsskoler
  • Rekruttere elever
  • Rekruttere mentorer
  • Drive prosjektet på daglig basis

Egenskaper:

• Trives med å jobbe selvstendig innenfor et team
  • Evne å både ta initiativ og ansvar
  • Du kan lede, organisere og strukturere
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Kvalifikasjoner:

• Du studere ingeniørstudier på HVL, Bergen
  • Du er student ved HVL, Bergen minimum ut skoleåret 2021/2022

Vi tilbyr:

• Mulighet til å inspirere ungdom
  • Nasjonale prosjektledersamlinger 2 ganger i året (Oslo og Trondheim)
  • En spennende, allsidig deltidsjobb
  • Fleksibel arbeidstid

Hvordan søke, eller stille spørsmål om stillingen ?

For å søke sender du en kort søknad, CV og karakterutskrift til kesk@hvl.no

Spørsmål om stillingen kan du rette til dagens prosjektledere bergen.hvl@ent3r.no

Søknadsfrist: Mandag 3. mai 2021