Fem grunner til å studere i Bergen

Velkommen til Vestlandets hovedstad!

1. Vestlandets mest moderne undervisningsbygg

Campus Bergen består av klimavennlige bygg med toppmoderne utforming. Her kan du studere midt i en grønn oase av trær og planter, eller i moderne grupperom designet for å jobbe sammen. På campus finner du også avanserte simuleringslaber og en læringslab hvor du kan prøve VR-briller, 360-kameraer og droner helt gratis.

2. Tett på arbeidslivet

Minisykehus, ingeniørlab og bølgebasseng er bare noen av spesial-labene du finner på campus. Her får du øve på reelle oppgaver og situasjoner du vil møte i arbeidslivet. Underveis i studiet har du også mange muligheter til å tilegne deg arbeidserfaring gjennom praksis og prosjektarbeid i spennende virksomheter.

3. Sentralt knutepunkt

Campus ligger på Kronstad, knappe ni minutter med bybanen fra sentrum. Her har du alt på en plass: splitter nytt treningssenter, boliger, butikker og kafeer gjør området til Bergens nye, attraktive knutepunkt!

4. Små klasser og yrende campusliv

Campus Bergen rommer 10 000 studenter og yrer av liv! Uansett hva du studerer vil du tilbringe studiehverdagen på Kronstad, noe som gjør det lett å bli kjent på tvers av utdanninger. Samtidig er klassene ofte små og oversiktlige. Dette betyr at du ikke forsvinner i mengden, men blir del av et inkluderende klassemiljø.

5. Liten metropol

Kombinasjonen av natur, kultur og byliv gjør den lille storbyen Bergen til et ideelt studiested. Enten du vil bestige de syv fjell, lage revy, drive med idrett, synge i studentkor eller dra på byens mange konserter og museer, er Bergen stedet for deg!