Internasjonale studenter på tur til Kinsarvik

Lyst på ekstrajobb i Avdeling for forskning, internasjonalisering og innovasjon?

Avdeling for forskning, internasjonalisering og innovasjon (AFII) har ledig stilling som internasjonal studentassistent fra 01.08.23. Dersom du liker å jobbe med mennesker og synes at internasjonalt samarbeid er spennende, kan vi tilby deg en meningsfull og interessant ekstrajobb ved siden av studiene på høgskolen. Vi søker engasjerte, utadvendte, og selvstendig studentassistenter.

Stillingen er en 20 % stilling ved campus Bergen.

Som studentassistent vil du jobbe med:

  • Planlegging og gjennomføring av mottak av innkommende utvekslingsstudenter, herunder fadderordning for internasjonale studenter.

  • Drift av Global Lounge på din campus, herunder:
    • Planlegging og gjennomføring av arrangementer for å koble internasjonale og norske studenter.
    • Planlegging og gjennomføring av arrangementer for markedsføring av utveksling og rekruttering av utreisende utvekslingsstudenter.

Studentassistenter rapporterer til fagsvarlig for mobilitet og utvekslingsavtaler og det legges opp til ukentlige, obligatoriske samarbeidsmøter med AFII og de internasjonale studentassistentene på alle campusene.

For å kunne søke på jobben som studentassistent, må du ha studierett ved HVL for hele perioden og være student ved den campusen du ønsker å jobbe ved på HVL. Du må ha gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. I tillegg må du ha stor arbeidskapasitet, være ryddig og strukturert og kunne jobbe selvstendig. Du må ha gode samarbeidsevner og like å jobbe med mennesker med ulik kulturell bakgrunn. Det er en fordel om du har vært på utveksling selv, enten fra HVL eller tidligere.

Stillingen krever at du kan jobbe med arrangementer i Global Lounge og stille på ukentlige møter gjennom hele semesteret.

Søknad må inneholde CV og eventuell relevant erfaring for å søke på stillingen.

Søknadsfrist: 5. mai 2023

Ansettelsestidspunkt: 1. august 2023

Skriftlig søknad med CV sendes til: halvard.ones@hvl.no.

bilde av Halvard Ones

Halvard Ones

For mer informasjon, kontakt Halvard Ones, fagansvarlig, internasjonal mobilitet og utvekslingsavtaler