Arbeids- og kompetanseområde
Jeg er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Bergen, med mastergrad i ernæring, helse og miljø fra Høgskolen i Akershus. Jeg begynte å arbeide ved høyskolen i 2013, på avdeling for lærerutdanning, seksjon Mat og helse.
Underviser i
- Grunnskolelærerutdanning: Mat og helse
- Master i didaktiske praksiser
Forskar på
- Skolefaget mat og helse, mat og måltider i skolen samt læreplanteori
Forskargrupper
- MDIP503, Didaktiske praksisar, 24/25
- MDIP550A, Masteroppgåve - Kroppsøving/Mat og helse, 24/25, emneansvarlig
- MGUMH101A, Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i skulefaget mat og helse, 24/25, emneansvarlig
- MGUMH131, Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i mat og helse, 24/25
- MGUMH231, Mat og helse 1, emne 2 - Mat og helse som undervisningsfag i skulen, 24/25
- MGUMH301A, Mat og helse 2, emne 1 - Sosialt felleskap, kulturelt mangfold og bærekraft i mat og måltid, 24/25
- MGUMH503, Mat og helse 3, emne 3 - Skulen som matlandskap, 24/25
- MGUMH550, Mat og helse 3, emne 4 - Masteroppgåve, 24/25, emneansvarlig
- MPUV505, Utdanningsforsking i praksis, 24/25