Silc Seminarer

Seminarer om tegnspråk, tolking, lingvistikk og kommunikasjon

Ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) arrangerer forskergruppen [Tolking, tegnspråk, lingvistikk og kommunikasjon (TOLK)]Tolking, tegnspråk, lingvistikk og kommunikasjon (TOLK) årlig en forelesningsrekke som presenterer forskning om tegnspråk, tolking og tegnspråklingvistikk. På engelsk kalles forelesningsrekken Sign Language, Interpreting, Linguistics and Communication Seminars, forkortet til Silc Seminars.

Seminarene arrangeres av HVL og foregår online på Zoom. Presentasjonene holdes en tirsdag i måneden, fra klokken 12:00 til 13:00. De varer i 45-50 minutter, og har i tillegg en spørsmålsrunde.

Seminarene er åpne for studenter på alle akademiske nivåer, forskere som er interessert i tegnspråk, samt det øvrige døvesamfunnet. Forelesningene holdes på engelsk, norsk, tegnspråk eller internasjonale tegn, med tilhørende tolking, for å sikre tilgang for alle.

Detaljert informasjon om forelesningene finnes på engelsk i lenken under. For å motta Zoom-lenke til presentasjonene, send en e-post til Ari Price (jupr@hvl.no) for å bli lagt til i e-postlisten.

Klikk her for å se de kommende foredragene (engelsk side)