Hvorfor studere ved HVL?
Vi gir deg fem grunner til å velge en utdanning ved Høgskulen på Vestlandet!
1. Du er garantert jobb
95 prosent av studentene våre er i relevant jobb allerede tre måneder etter fullført utdanning. Hos oss kan du velge blant 100 utdanninger, og du kan bli alt fra lærer til sivilingeniør. Ta en utdanning som samfunnet trenger!
2. Du får praksis i utdanningen
De aller fleste utdanningene våre har praksis, noe som gjør studentene våre forberedt på arbeidslivet. På campus får du også øve deg på reelle arbeidssituasjoner. Vi har blant annet minisykehus, robotikklab, musikkstudio, bølgebasseng og skipssimulator. På læringslab finner du topp moderne utstyr som VR-briller og droner.
3. Vi dekker hele Vestlandet
Med campuser i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund dekker vi hele Vestlandet. Enten du ønsker å bo i en by eller på et mindre sted, får du god faglig kvalitet, et variert studietilbud og et aktivt studentmiljø på alle campusene våre.
4. Det er lett å bli kjent
Med passe store klasser er det lett å bli kjent med både medstudenter og forelesere. Studentene våre forteller at de får god faglig oppfølging ved HVL, og at det er lav terskel for å banke på døra til foreleserne.
5. Du får gode naturopplevelser
Vi har fem moderne campuser omringet av vakker vestlandsnatur. Her ligger alt til rette for gode naturopplevelser sammen med nye venner. Det er kort vei til fjellturer, kajakkpadling, klatring, surfing, stisykling eller en rolig skogstur, for å nevne noe.