Arbeids- og kompetanseområde
Utdanna grunnskulelærar 5-10. trinn ved Høgskulen i Bergen. Har vidare ein Mastergrad i Fysisk aktivitet og kosthald i eit skulemiljø med fordjupning i Mat og helse, ved Høgskulen på Vestlandet. Har åtte års arbeiserfaring innan barnehage og tre års arbeidserfaring som grunnskulelærar ved ulike barneskular, ungdsomsskular og vidaregåande skule. Deretter 2 års erfaring som høgskulelektor i mat og helse ved Høgskulen på Vestlandet. Noverande stilling er stipendiatstilling innan prosjektet TASTE, som har som mål å la barn ta informerte og reflekterte matvalg basert på kritisk tenkning.
Grunnskulelærarutdanning: Mat og helse
-
MGBMHV101A Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i mat og helse
-
MGBMHV201A Mat og helse 1, emne 2 - Mat og helse som undervisningsfag i skolen
-
MGUMH401 Mat og helse - Helsefremmende kosthold og forskningsarbeid
-
Veslandsklasse i mat og helse: MGUMHV101A Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i mat og helse og MGUMHV201A Mat og helse 1, emne 2 - Mat og helse som undervisningsfag i skolen
Folkehelse
FHA318 Basics in nutrition and health
Smak og smaksrefleksjon