The Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechinc University (PolyU) er et offentlig universitet som ligger i Hung Hom-distriktet i Hong Kong. Universitetet startet som undervisningsinstitusjon i 1937 og fikk universitetsstatus i 1994. Universitetet er rangert på 6 plass på "Top 50 Under 50-listen", som er en rangering av universiteter som er under 50 år gamle. I tillegg til the Faculty of Applied Science and Textiles, hvor BIO- og Kjemiutdanningene hører til, har universitetet fakulteter som dekker det meste fra ingeniørutdanninger, økonomi og administrasjon til helse- og sosialfag.

 

PolyU er et forskningsuniversitet med mer enn 2 700 pågående forskningsprosjekter fordelt på alle fakulteter og utdanninger.

Gjeld for

Biokjemi

Praktiske forberedelser

Hvis du velger å reise på utveksling i 6. semester av bachelorutdanningen må du være klar over at det kan ta noe lengre tid enn normalt å få utskrevet vitnemålet fra HVL. Dette skyldes at vertsinstitusjonen i noen tilfeller kan ha lang behandlingstid på karakterfastsetting. Hvis du ønsker å søke masterstudier ved andre institusjoner i Norge bør du derfor velge å reise på utveksling tidligere i studieløpet.

Studieavgift

Studenter fra HVL skal ikke betale skolepenger.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bioingeniør

Du kan søke om å reise på et 3 måneders opphold til Hong Kong i løpet av 6. semester.