Hopp til innhald

Victoria University

Victoria University er et av Australias største med over 50.000 studenter. Følgelig har de også et bredt spekter av fagtilbud. På økonomi og administrasjon kan du ta et Study Abroad Certificate innen for eksempel Banking and finance, Marketing, Management and Innovation eller International Trade - eller du kan kombinere forskjellige emner selv. På branningeniør tilbys et skreddersydd prosjekt for våre studenter, samt to emner som undervises intensivt på dagtid. Universitetet har 11 campus i og utenfor Melbourne. Melbourne er hovedstaden i staten Victoria. Det er en moderne og multikulturell by.

Gjeld for

Alle campus

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet kan ikke være eldre enn 5 år. Dersom du har tatt emner på engelsk i etterkant ta kontakt med Internasjonalt kontor.

Studieavgift

Du må betale skolepenger, men HVL studenter får 10% prisavslag.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Denne utvekslingsavtalen er en åpen, bilateral avtale som kan brukes av alle studenter ved HVL. Dersom du finner relevante fag ved institusjonen kan du søke deg hit. Ta kontakt med faglig kontaktperson eller internasjonalt kontor dersom du ønsker å dra til Victoria University.

Bachelor i økonomi og administrasjon, Haugesund

Studerer du økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Brisbane og Victoria University i 4.eller 5. semester. Hvilket semester som gjelder for deg vil avhenge av hvilken campus du studerer på. Snakk med din faglige kontaktperson.

Bachelor i nautikk

Du kan reise til Victoria og ta fag innen for øk.adm. Universitetet tilbyr ikke rene nautikkfag. Du kan dra til Victoria i 5. semester, men det er viktig at du finner et fag som kan erstatte metodefaget ved HVL.

Bachelor i nautikk Y-veg

Du kan reise til Victoria og ta fag innen for øk.adm. Universitetet tilbyr ikke rene nautikkfag. Du kan dra til Victoria i 5. semester, men det er viktig at du finner et fag som kan erstatte metodefaget ved HVL.