Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University ligger i byen Tacoma som ligger noen mil fra Seattle i staten Washington. Campus ligger litt utenfor bysentrum i landlige omgivelser. Studentboliger finnes på campus. Universitetet har rundt 3 600 studenter, og har røtter tilbake til skandinavisk og norsk utvandring. Det vises blant annet ved at det gis undervisning i skandinaviske språk, og det har i lang tid vært norske studenter ved institusjonen.

Gjeld for

Bachelor i Økonomi og administrasjon

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet kan ikke være eldre enn 5 år. Ta kontakt med Internasjonalt kontor dersom du har tatt emner på engelsk i etterkant.

Studieavgift

Du må betale skolepenger, men HVL studenter får prisavslag.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Studerer du økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Pacific Lutheran University, Tacoma i 5. semester.