Worcester Polytechnic Institute

Siden grunnleggelsen i 1865, har mottoet til Worcester Polytechnic Institute (WPI) vært Theory and Practice. Alle studieprogrammene som tilbys har stort fokus på prosjektbasert læring. HVL studenter har mulighet til å studere Fire Protection på masternivå, og det er godt utvalg av brannemner å velge mellom. Kanskje trives du så godt at du vil ta en doktorgrad ved WPI når du er ferdig med mastergraden? Studenter som velger WPI vil også ha mulighet til å velge mellom mer enn 200 student- og sportsklubber.

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Du må ha 4 i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet kan ikke være eldre enn 5 år. Dersom du har tatt emner på engelsk i etterkant ta kontakt med Internasjonalt kontor.

Studieavgift

Du må betale skolepenger.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i ingeniørfag, Brannsikkerhet

Du kan dra på utveksling til WPI i løpet av bachelorgraden din. Snakk med din faglige kontaktperson for mer informasjon.

Master i Brannsikkerhet

Du kan dra på utveksling til WPI i løpet av bachelorgraden din. Snakk med din faglige kontaktperson for mer informasjon.