Hopp til innhald

Kansai University

Kansai University er et privat universitet, som gir studenter mulighet til å lære om markedsføring i Japan, japansk bedriftskultur, internasjonal finans, entreprenørskap og mye mer. Du vil også lære japansk språk. Studentboligene legger opp til kulturell utveksling, ved å ha både internasjonale og japanske studenter boende sammen. Universitetet har navnet sitt fra regionen det ligger i; Kansai.

Kansai er et av Japans viktigste industriområder og har noen av landets viktigste havner. Universitetet har flere campus i nærheten av Osaka, som er Japans tredje største by. Historisk sett har Osaka vært den kommersielle hovedstaden i Japan. Landet har verdens tredje største økonomi, og reformiver og investeringslyst har preget landet etter jordskjelvet i 2011. I tillegg leter japanerne etter nye løsninger og ny teknologi, samtidig som de har stor kjøpekraft.

Gjeld for

Bachelor i økonomi og administrasjon.

Praktiske forberedelser

Du må søke om studentvisum til Japan og reise til nærmeste ambassade for å få behandlet visumsøknaden. Sjekk også Folkehelseinstituttets vaksinasjonsanbefalinger ved reiser til Japan og sørg for at du har oppdaterte vaksiner.

Språk

Du studerer på engelsk, men det er ingen spesifiserte språkkrav som du må oppnå. Du må være forberedt på å lære deg japansk mens du er på utveksling ved Kansai University.

Studieavgift

Ingen skolepenger.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon, Haugesund

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Kansai i 4. eller 5. semester. Hvilket semester som gjelder for deg vil avhenge av hvilken campus du studerer på.Ta kontakt med faglig kontaktperson for mer informasjon.