The University of Waikato

University of Waikato anses for å være et veldig internasjonalt rettet universitet med fokus på global utdannelse, pluss at de har et sterkt fokus på sin Maori identitet. Av de litt over 12.000 studentene ved universitetet er ca. 2000 internasjonale studenter. Universitetet har 7 fakulteter, blant annet Education, Arts and Social Sciences, Science and Engineering og Managment School. Universitetet ligger i byen Hamilton, North Island, som har en voksende økonomi og er det tredje raskest voksende urbane området på New Zealand. Utdanning, forskning og utvikling spiller en stor rolle for økonomien i dette området.

Gjeld for

Studiested Haugesund og Stord

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Vitnemålet kan ikke være eldre enn 5 år. Ta kontakt med Internasjonalt kontor dersom du har tatt emner på engelsk i etterkant.

Studieavgift

Du må betale skolepenger, men som HVL-student vil du få 15% avslag.

Faglig godkjenning

Du må få forhåndsgodkjenning på emnene du ønsker å ta under utvekslingen fra faglig internasjonal koordinator. Du skriver kontrakt (Learning Agreement) med HVL som garanterer at emnene blir godkjent i graden din. Ta kontakt med faglig internasjonal koordinator på din avdeling for faglig veiledning.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Du kan reise til University of Waikato i 5. semester.

Master i praktisk utdanningsvitskap

Det legges opp til at studenter kan dra til Waikato i 2. eller 3. semester. Snakk med din faglige kontaktperson.