Myongji University

Myongji University er et privat universitet grunnlagt i 1948. Universitetet har et sterkt globalt fokus. Det har 7 fakultet fordelt på to campus, et i Seoul og et i Yongin ca. 35 km sør for hovedstaden. Universitetet har litt over 24 000 studenter. Ønsker du å få bedre kunnskap om Asia kan dette være rette universitetet for deg. De har egne Asian Studies hvor en kan velge emner som omhandler blant annet politikk, økonomi, kultur og historie.

 

Seoul er hovedstaden i Sør-Korea og har 9,8 millioner innbyggere. Byen har stor innflytelse på forretningsliv, handel og teknologi og er rangert som verdens 6. viktigste finansby.

 

Yongin har ca 1 million innbyggere og er nesten like stor som Seoul i utstrekning. To av Sør-Koreas mest populære fornøyelsesparker ligger i byen som også har landets største museumslandsby for koreansk kultur.

Gjeld for

Studiested Haugesund og studiested Bergen

Språk

Engelsk

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling i 5. semester.