Hopp til innhald

Royal Roads University

Royal Roads University er et offentlig universitet i Victoria i delstaten Britisk Columbia, Canada. Det ble opprettet i 1940 som Royal Roads Military College, og fikk dagens navn i 1995. Samme år ble den militære utdanningen avsluttet, men universitetet har fortsatt nære bånd til Canadas forsvar.

Ved universitetet er det rundt et 2 600 studenter. Fagkretsen fokuserer på reiselivsfag, jus, og andre profesjonsrettede utdanninger.

Vancouver er en by ved stillehavskysten i provinsen Britisk Columbia i det sørvestlige Canada. Byen hadde 603 502 innbyggere i 2011 og er den største av de vestlige canadiske byene. Byen er det økonomiske og kulturelle senteret for det vestlige Canada. Filmindustrien har gitt byen tilnavnet Hollywood North. Den har en svært sammensatt befolkning og er blant annet kjent for sitt Chinatown, som er det største i Canada og neste største i Nord-Amerika. Den store befolkningen av innvandrere er i det alt vesentlige innvandret fra Asia. Det finnes også ganske mange mennesker med skandinaviske røtter i byen.a

Språk

Studenter somvil dra til Royal Roads Univesity må levere språkprøve, enten IELTS eller TOEFL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon, Haugesund

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Royal Roads i 4. eller 5. semester. Hvilket semester som gjelder for deg vil avhenge av hvilken campus du studerer på.Ta kontakt med faglig kontaktperson for mer informasjon.