Hopp til innhald

Tianjin University of Technology (TUT)

Tianjin University of Technology er et offentlig universitet med ca 36.000 studenter. De har 15 fakulteter og tilbyr undervisning på alle nivå. De har flere fellesgrader med utenlandske universitet og er veldig åpne for internasjonalt samarbeid. HVL har åpnet opp for samarbeid med Tianjin innenfor ingeniørfag, spesielt gode relasjoner har vi innenfor fagområdet Elkraftteknikk.

Tianjin ligger ved kysten, ca 12 mil sørøst for Beijing. Det bor omlag 12 millioner innbyggere i byen. Klimamessig har Tianjin kalde vintre og varme somre.

Praktiske forberedelser

Alle studenter som skal studere i Kina må søke visum. Mer informasjon om visumsøknad kan du få ved å henvende deg til Den kinkinesiske ambassaden i Oslo eller f.eks ved å kontakte Visumservice.

Hvis du velger å reise på utveksling i 6. semester av bachelorutdanningen må du være klar over at det kan ta noe lengre tid enn normalt å få utskrevet vitnemålet fra HVL. Dette skyldes at vertsinstitusjonen i noen tilfeller kan ha lang behandlingstid på karakterfastsetting.

Studieavgift

HVL har en avtale med TUT som sikrer at vi kan sende 2-4 studenter hvert år uten skolepenger.

Kva kan du studere?

Bachelor i ingeniørfag, elkraftteknikk

Du kan dra til Tianjin i 5 eller 6 semester for å jobbe med bacheloroppgaven.

Masterprogram i energi

Du kan dra til Tianjin i 3 eller 4 semester for å jobbe med masteroppgaven.