Eindhoven University of Technology

Eindhoven University of Technology (TUE) er et offentlig, teknisk universitet i Nederland. TUE rangeres stadig som et av verdens topp 200 universiteter. TUE ble stiftet i 1956 og var det andre universitetet i sitt slag i Nederland. I dag har TUE rundt 11 000 studenter.

Eindhoven er den 5. største byen i Nederland med sine omlag 240 000 innbyggere,

Gjeld for

Master i innovasjon og entreprenørskap

Erasmus+

Dette er en Erasmus+ avtale. Som Erasmusstudent deltar du i verdens største utvekslingsprogram og kan studere på gode europeiske universiteter uten å betale skolepengar. Gjennom Erasmus+ får du ekstra stipend som gir deg mer pengar til å nyte oppholdet.

Språk

Det kreves C1 i engelsk for internasjonale studenter ved denne institusjonen

Studieavgift

Dette er en Erasmus+ avtale og det er derfor ingen studieavgift ved denne institusjonen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Masterprogram i ansvarleg innovasjon og berekraftig verdiskaping

Du kan dra på utveksling til TUE i løpet av masterprogrammet ditt. Snakk med din faglige kontaktperson om når utvekslingsvinduet er.