Hopp til innhald

3A APTIM

Ecolé 3A er et søsteruniversitet av IDRAC International School of Management og tilbyr det samme programmet som IDRAC bare i motsatt semester.

Lyon er den 2. største universitetsbyen i Frankrike, med ca. 135 000 studenter. Dette preger selvsagt byen, og det kulturelle tilbudet er stort med blant annet en stor lysfestival i desember. Lyon ligger ca. 2 timer unna Paris med tog og hverken alpene eller vingårdene er langt unna.

Gjeld for

Bachelor i økonomi og administrasjon, alle campus

Erasmus+

Dette er en Erasmus+ avtale. Som Erasmusstudent deltar du i verdens største utvekslingsprogram og kan studere på gode europeiske universiteter uten å betale skolepenger. Gjennom Erasmus+ får du ekstra stipend som gir deg mer penger til å nyte oppholdet.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen, og får Erasmus+ stipend i tillegg til støtte fra Lånekassen. Fra Lånekassen vil du få samme støtte som når du studerer i Norge, i tillegg til reisestøtte. Du må betale semesteravgift til HVL for å få lån og stipend frå Lånekassen i utvekslingsperioden.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon, Sogndal