Hopp til innhald

De Montfort University

De Montfort University er et offentlig universitet i Leicester i England. Universitetet har ca. 27 000 studenter. De vektlegger innovativ læring og største delen av emnene de tilbyr bachelor studenter undervises som det de kaller "blokk" format - fokus på ett emne om gangen.

Leicester ligger sentralt i England og har ca. 400 000 innbyggere. Byen har beholdt mange historiske bygg sammenlignet med andre engelske byer og flere museer. De har også mange kulturelle arrangement og blant annet en komedie festival.

Språk

Studenter som reiser på semesterutveksling til DMU kan få en bekreftelse fra HVL på at de har et engelsk språknivå tilsvarende CEFR B2.

Studenter som reiser på utveksling i 1 år må ha ta en språktest, feks IELTS, og få et resultat på minimum 5.5 på hver seksjon.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon, Haugesund

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til De Montfort University i 4. eller 5. semester. Hvilket semester som gjelder for deg vil avhenge av hvilken campus du studerer på.Ta kontakt med faglig kontaktperson for mer informasjon.