University of Strathclyde

University of Strathclyde er en av 4 universiteter i Glasgow og er det 3. største universitetet i Skottland med ca. 29 000 fulltids- og deltidsstudenter. I dag studerer studenter fra over 100 land ved University of Strathclyde, og ca. 9 % av studentene er internasjonale.

Gjeld for

Bachelor i økonomi og administrasjon

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående. Hvis du ikke har det må du ta en språktest, f.eks. TOEFL eller IELTS.

Studieavgift

På Business School er fulle skolepenger for 2015 £6 100 for ett semester. Man må påberegne en liten økning i prisene for hvert år.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dere kan reise på utveksling til University of Strathclyde i femte semester. Avtalen gjelder for studenter fra alle campus.