University of Strathclyde

University of Strathclyde er en av 4 universiteter i Glasgow og er det 3. største universitetet i Skottland med ca. 29 000 fulltids- og deltidsstudenter. I dag studerer studenter fra over 100 land ved University of Strathclyde, og ca. 9 % av studentene er internasjonale. Business School er tett knyttet opp mot universitetet, men avtalen er ikke en avtale innen Erasmus+.

Campus er i hjertet av Glasgow, som er den best bevarte viktorianske byen i Storbritannia. Glasgow kan by på mer enn 30 museer og gallerier, sterkt fotballengasjement samt en årlig jazzfestival, og er kåret til "verdens vennligste by" på grunn av befolkningens humor og varme.

Gjeld for

Fakultet for økonomi og samfunnsvitskap

Språk

Du må ha 4 eller bedre i engelsk fra videregående. Hvis du ikke har det må du ta en språktest, f.eks. TOEFL eller IELTS.

Studieavgift

På Business School har fulle skolepenger lagt på rundt £6 100 for ett semester. Man må påberegne en liten økning i prisene for hvert år.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dere kan reise på utveksling til University of Strathclyde i femte semester. Avtalen gjelder for studenter fra alle campus.

Bachelor i natur og opplevingsbasert reiseliv, Sogndal

Studenter kan dra til Strathclyde i 5. semester.