Slik kjem du deg til oss i Bergen

I Bergen ligg Campus Kronstad og Campus Møllendalsveien om lag ein kilometer frå kvarandre.

Kjem du frå flyplassen, kan du ta Bybanen til campus. Reisetid med Bybanen er ca. 50 minutter. Taxi tar ca. 30 minutter.

Campus Kronstad

Adressen er Inndalsveien 28, 5063 Bergen.

Skyss har satt opp en direkte bussrute til Kronstad. Denne heter linje 9, og går fra Festplassen helt opp til høgskoleområdet på Kronstad.

Bybanen stopper like ved skolen, og stoppestedet heter Kronstad.

Det er parkering til rundt 900 sykler på Kronstad. Anbefalt sykkeltrase fra sentrum er Fjøsangerveien via Fabrikkgaten.

Parkering på Kronstad

Det er begrenset mulighet for bilparkering på dagtid. På Kronstad finnes 20 gjesterparkeringsplasser bak bybanestoppet nord for Kronstadplassen. Gjester kan benytte disse parkeringsplassene i inntil to timer uten parkeringsoblat. Hvis du trenger plassen i mer enn to timer, kan du hente gyldig parkeringsoblat for gjester i Servicetorget i hovedinngangen. Det er ikke anledning til å bestille gjesteparkeringsplass på forhånd.

Campus Kronstad har 15 HC-plasser, som kan benyttes kostnadsfritt dersom du har kommunalt HC-kort/parkeringstillatelse.

MC-kjøretøy må parkeres i oppmerkede felt utenfor høgskolen sine bygg på Kronstad og i Møllendalsveien. På Kronstad finner du merkede MC-plasser ved inngang C.

I helger, på helligdager og etter kl. 17.00 på ukedager kan høgskolens parkeringsplasser benyttes fritt uten reservasjoner. Merk at dette ikke gjelder HC-plasser og MC-parkeringsplassen på Kronstad, som er forbeholdt MC-kjøretøy.

Campus Møllendalsveien

Adressen er Møllendalsveien 6-8, 5009 Bergen.

Linje 12 og 21 går fra Festplassen i retning Haukeland/Montana, og har stoppested like utenfor høgskolen.

Det nærmeste bybanestoppet er Florida. Gå i retning Danmarks plass, og ta til venstre ved enden av broen.

Parkering i Møllendalsveien

Det er begrenset mulighet for bilparkering på dagtid, men vi har fire parkeringsplasser for gjester og besøkende. Disse parkeringsplassene administreres av Servicetorget. Parkeringsoblat kan bestilles ved ankomst eller reserveres på forhånd. Merk at Servicetorget stenger kl. 12.00 i Møllendalsveien. I helger og etter kl. 17.00 på ukedager kan parkeringsplassene benyttes fritt.

I Møllendalsveien er det tre HC-plasser, som kan benyttes kostnadsfritt dersom du har kommunalt HC-kort/parkeringstillatelse.

Du kan også parkere mot parkomerteravgift utenfor Møllendalsveien 6. Motorsykler/mopeder som står ulovlig parkert ved inngangspartiet i Møllendalsveien blir bøtelagt.

Skålevik

Her holder dykkerutdanningen til. Adressen er Skålevikvegen 60, 5178 Loddefjord.

Ta buss nr. 5 fra sentrum til Loddefjord terminal. Bytt til buss nr. 45 og gå av på Skålevik snuplass.

Straume

Her holder studiet i undervannsteknologi til. Adressen er Smålonane 2, 5353 Straume.

Utdanningen holder til i Straume næringspark, rett bak Sartor storsenter. Buss nr. 445 går fra Bergen busstasjon til Straume terminal/Sartor senter.