Slik kjem du deg til oss i Bergen

I Bergen ligger Campus Kronstad og Campus Møllendalsveien omtrent en kilometer fra hverandre.

Kommer du fra flyplassen, kan du ta Bybanen til campus. Reisetiden med Bybanen til Kronstad er 34 minutter. Skal du fra flyplassen til sentrum, er reisetiden med Bybanen 45 minutter. Billetten koster ca 36 kroner.

Campus Kronstad

Adressen er Inndalsveien 28, 5063 Bergen.

Bybanen stopper like ved skolen, og stoppene Kronstad og Brann stadion kan benyttes.

Det er sykkelstativer til rundt 900 sykler på Kronstad. I tillegg har Bergen bysykkel et stativ med plass til 20 bysykler på campus. Anbefalt sykkeltrase fra sentrum er Fjøsangerveien via Fabrikkgaten.

Parkering på Kronstad

Det er begrenset mulighet for bilparkering på dagtid. Gjesterparkeringsplassen er flyttet til inngang C. Gjester kan benytte disse parkeringsplassene i inntil to timer uten parkeringsoblat. Hvis du trenger plassen i mer enn to timer, kan du hente gyldig parkeringsoblat for gjester i Servicetorget i hovedinngangen. Det er ikke anledning til å bestille gjesteparkeringsplass på forhånd.

Campus Kronstad har 15 HC-plasser, som kan benyttes kostnadsfritt dersom du har kommunalt HC-kort/parkeringstillatelse.

MC-kjøretøy må parkeres i oppmerkede felt bak bygget. Innkjøring ved inngang C eller fra St. Hallvards vei.

I helger, på helligdager og etter kl. 17.00 på ukedager kan høgskolens parkeringsplasser benyttes fritt uten reservasjoner. Merk at HC-plasser og MC-plasser er forbeholdt denne typen kjøretøy også i disse periodene.

Campus Møllendalsveien

Adressen er Møllendalsveien 6-8, 5009 Bergen.

Linje 12 og 21 går fra Festplassen i retning Haukeland/Montana, og har stoppested like utenfor høgskolen. Stoppet heter Strømmen.

Det nærmeste bybanestoppet er Florida. Gå i retning Danmarks plass, og ta til venstre ved enden av broen.

Parkering i Møllendalsveien

Det er begrenset mulighet for bilparkering på dagtid, men det er fire parkeringsplasser for gjester og besøkende. Disse parkeringsplassene administreres av Servicetorget. Parkeringsoblat kan bestilles ved ankomst eller reserveres på forhånd. Merk at Servicetorget stenger kl. 12.00 i Møllendalsveien. I helger og etter kl. 17.00 på ukedager kan parkeringsplassene benyttes fritt. Du kan også parkere mot parkomerteravgift utenfor Møllendalsveien 6.

I Møllendalsveien er det tre HC-plasser, som kan benyttes kostnadsfritt dersom du har kommunalt HC-kort/parkeringstillatelse.

MC-kjøretøy må parkeres i oppmerkede felt. Motorsykler/mopeder som står ulovlig parkert ved inngangspartiet i Møllendalsveien blir bøtelagt.

Skålevik

Her holder dykkerutdanningen til. Adressen er Skålevikvegen 60, 5178 Loddefjord.

Ta buss nr. 5 fra sentrum til Loddefjord terminal. Bytt til buss nr. 45 og gå av på Skålevik snuplass.

Straume

Her holder studiet i undervannsteknologi til. Adressen er Smålonane 2, 5353 Straume.

Utdanningen holder til i Straume næringspark, rett bak Sartor storsenter. Buss nr. 445 går fra Bergen busstasjon til Straume terminal/Sartor senter.