Epost:
Send epost
Bergen
KRONSTAD I206
Arbeids- og kompetanseområde
Forskningen min fokuserer på fire hovedtemaer:
-
Matpraksiser fra et sosialt og kulturelt perspektiv. Jeg har studert mat og matpraksis i ulike settinger, inkludert barnehager, skoler og private husholdninger.
-
Sosial ulikhet og dens innvirkning på matforbruk, hverdagsliv og helseatferd.
-
Brud og overganger i alderdommen og hvordan dette knytter an til matpraksisser, livsstil og helse.
- Tverrfaglig forskning og erfaring med randomiserte kontrollerte studier
- MGUMH301A, Mat og helse 2, emne 1 - Sosialt felleskap, kulturelt mangfold og bærekraft i mat og måltid, 25/26, emneansvarlig
- MGUMH503, Mat og helse 3, emne 3 - Skulen som matlandskap, 25/26, emneansvarlig
- MGUMH550, Mat og helse 3, emne 4 - Masteroppgåve, 25/26
- VSFO801, Mat og måltidsglede i SFO , 25/26, emneansvarlig