University of Primorska

Universitetet ble grunnlagt i 2003 og består av 5 fakultet/colleges. Faculty of Management ligger i byen Koper. Koper er en gammel by ved Slovenias kystlinje mot Adreaterhavet. Beliggenheten setter sitt preg på klimaet med milde vintre og varme, tørre somre. College of Health Care er i byen Izola, som og ligger langs kysten av Slovenia.

Gjeld for

Kampus Haugesund, kampus Stord og kampus Bergen

Erasmus+

Dette er en Erasmus+ avtale. Som Erasmusstudent deltar du i verdens største utvekslingsprogram og kan studere på gode europeiske universiteter uten å betale skolepenger. Gjennom Erasmus+ får du ekstra stipend som gir deg mer penger til å nyte oppholdet.

Språk

Undervisningen foregår på engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg mer i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen, og får Erasmus+ stipend i tillegg til støtte fra Lånekassen.

Fra Lånekassen vil du få samme støtte som når du studerer i Norge, i tillegg til reisestøtte. Du må betale semesteravgift til HVL for å få lån og stipend frå Lånekassen i utvekslingsperioden.

 

Faglig godkjenning

Du må få forhåndsgodkjenning fra faglig internasjonal koordinator på emnene du ønsker å ta. Du skriver kontrakt (Learning Agreement) med HVL som garanterer at emnene blir godkjent i graden din. Ta kontakt med faglig internasjonal koordinator på din avdeling for faglig veiledning.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til Primorska i høstsemesteret i 3. studieår.