Higher School of Banking, Gdansk

I Gdansk har foreleserne erfaring med å undervise på engelsk og å ha internasjonale studenter i klassen. Undervisningen foregår i helgene, fordi de lokale studentene vanligvis jobber utenom studiene. Universitetet er en privateid skole. Campus er lokalisert sentralt i byen.

Gdansk er en hanseatisk by, etablert for 1000 år siden. Den er et akademisk og kulturelt senter i Polen, med sine mange museum, teater og akademiske institusjoner innenfor høyere utdanning. Byen er også populær blant turister og har sandstrender for de som vil slappe etter lange dager med pensumlesning.

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Undervisningsspråket er engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg mer i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend i tillegg til støtten du får fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Bachelor i økonomi og administrasjon, Haugesund

Studenter fra studiested Haugesund kan dra på utveksling til WSB University i Gdansk i 5. semester.