Academy of Business in Dąbrowa Górnicza

The University of Dabrowa Gornicza ble etablert i 1995 og har et variert studieprogram. Institusjonen har moderne fasiliteter og campus. Det er ca. 8000 studenter tilknyttet institusjonen. Byen Dabrowa Gornicza ligger sør i Polen, ikke så langt fra Krako og har ca 130 000 innbyggere. Byen ligger i naturskjønne områder og det er gode transportfasiliteter her.

Gjeld for

Studiested Haugesund

Språk

Undervisningen foregår på engelsk eller polsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg mer i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend i tillegg til støtten du får fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

Kva kan du studere?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvis du studerer økonomi og administrasjon kan du reise på utveksling til WSB University Dabrowa Gornicza i 5. semester.