Technical University of Catalonia

Det polytekniske universitetet i Barcelona ble grunnlagt i 1971 og har ca 30 000 studenter. Hovedcampus er i Barcelona, men de har campus i flere byer rundt Barcelona. UPC tilbyr både bachelorutdanninger, master og doktorgrader. Barcelona ligger på nordøst kysten av Spania. Det er den andre største byen i Spania; både i størrelse og befolkning. Det bor ca. 4 millioner mennesker i byen. Barcelona ligger ved Middelhavet, og har behagelig temperatur året rundt.

Gjeld for

Kampus Haugesund

Språk

Undervisning hovedsaklig på spansk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend på toppen av støtten fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

Du må få forhåndsgodkjenning fra faglig internasjonal koordinator på emnene du ønsker å ta. Du skriver kontrakt (Learning Agreement) med HVL som garanterer at emnene blir godkjent i graden din. Ta kontakt med faglig internasjonal koordinator på din avdeling for faglig veiledning.