Utstyr og utlån

Studenter og tilsette ved FHS kan låne utstyr fra SimArena.

SimArena har en stor utstyrspark som gir studenter og tilsette ved FHS tilgang til teknologiske verktøy til bruk i undervisning, forskning og ferdighetstrening. De ansatte ved SimArena har kompetanse på en rekke av teknologiene og utstyret ved de forskjellige laboratoriene. 

Bestilling av forbruksutstyr for tilsette:

Bergen:
Skal du benytte deg av utstyr som krever medisinsk forbruksmateriell må dette bestilles. Bestillingen må sendes til Randi Dale Kloven senest 3 uker i forkant av undervisning eller forskning.

Gjelder det forbruksmateriell til utstyr ved Laboratorium for Rehabilitering må bestillingen sendes til Anja Margrethe F. Liljegren senest 4 uker i forkant av undervisning og forskning.

I Bergen kan det bestilles opphenting/tilbakelevering fra tilsynsvaktene via Lydia, for utstyr som rullestoler, pasientheiser, HRL-dukker, kateteriseringsmodeller og simuleringsdukker, 

Usikker på om du trenger forbruksutstyr, kontakt SimArena på e-post.

Utlån av utstyr 

Vi bruker Cheqroom for å håndere utlån og ha oversikt over utstyret på SimArena. Bruk lenken under til å logge på Cheqroom med Feie, eller last ned appen på Google Play eller App Store.

Du finner brukerveileder for cheqroom på Simarena sin canvas side. Eksterne samarbeidspartnere ber vi om å kontakte SimArena for lån av utstyr.

Reserver utstyr og få oversikt over dine lån

Logg inn i Cheqroom