Hvordan lage PDF

Slik lager du en PDF -fil som du kan levere i WISEflow.

For å laste opp oppgaven må den være i PDF-format. For å lage oppgaven om til PDF kan man f.eks. velge Lagre som og filtype PDF i Word (2010 og nyere) når oppgaven er klar for innlevering:

Windows: 

Mac: 

Alle studenter kan laste ned Word gratis fra Høgskulen på Vestlandet. Se informasjon her dersom du skriver oppgaven din i andre verktøy enn Word.

I noen emner, f.eks. realfag, er det naturlig å skrive deler av oppgaven på papir. Du kan ta bilde med telefonen din, men pass på at kvaliteten er god slik at sensor lett kan lese det du har skrevet. Bildene kan du sende til eposten din og legge inn i eit Word-dokument som du lagrer som PDF. Du kan også scanne filene inn. Vi anbefaler at du bruker f.eks. Office Lens eller Genius Scan til dette. Det kan også vere lurt å ta vare på papiren dine en stund slik at sensor kan få ein bedre kopi ved behov. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med eksamenskontoret, så svarer vi deg så fort vi kan. Du kan også sjekke om du finn svaret hjå Mime, den virtuelle assistenten som du finn nede til høgre på sida.

Fyll ut kontaktskjema