Arbeids- og kompetanseområde
Mine hovedinteresser er ernæring knyttet til ulike samfunnsutfordringer, kostholdskompetanse, ernæringskompetanse, skolemåltid, mat og helse og folkehelse.
Mitt daglige virke innebærer undervisning, veiledning og forskning knyttet til Bachelor i folkehelsearbeid med vekt på kosthold og lærerutdanningen i mat og helse. Jeg arbeider også ved Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet på HVL.
Underviser i
- Bachelor i folkehelsearbeid med vekt på kosthold og fysisk aktivitet
- Grunnskolelærerutdanningen, Mat og Helse
Forskargrupper
- FHA1112, Bacheloroppgåve, 25/26
- FHA318, Basics in nutrition and health, 25/26, emneansvarlig
- FHA912, Kosthaldsarbeid i samfunnet, 25/26
- MGUMH401, Mat og helse 2, emne 2 - Helsefremjande kosthald og forskningsarbeid, 25/26
- MGUMH501, Mat og helse 3, emne 1 - Vitskapsteori, fag og metode, 25/26
- MGUMH550, Mat og helse 3, emne 4 - Masteroppgåve, 25/26
Publikasjonar
-
Lokale prosesser ved innføring av skolemat i et utvalg norske kommuner
-
Pupil participation in the Food and Health subject
-
Evaluering av gratis skolemåltid på1. – 4. trinn på en skole i Haugesund
-
Er brød farlig no igjen?
-
Erfaringer fra skolematordninger i Norge
Laster...