To kvinnelege studentar med kalkulator, pc og ark

Økonomi og ledelse

Økonomi handler ikke bare om tall. Du lærer om ledelse, markedsføring og organisasjoner. Hos oss kan du også fordype deg innen reiseliv eller jus.

Årsstudium

Et årsstudium varer i ett år. Dette kan være en smakebit på fagområdet før du studerer videre til en bachelor. Trives du, kan du søke deg rett inn på 2. året. Du kan også ta årsstudium for å bygge på kompetansen du allerede har.

Har du to år med teknologi eller økonomi fra før, kan du ta logistikk. 

Bachelor innen økonomi og ledelse

En bachelor er en treårig utdanning. Når du er ferdig med tre år som fulltidsstudent får du en bachelorgrad. Alle våre utdanninger er allsidige og gir deg kunnskapen du trenger for å sikre deg en god jobb. Mulighetene er mange!

Master innen økonomi og ledelse

En mastergrad er en toårig påbygging på bachelorgraden. I våre masterutdanninger får du tett kontakt med arbeids- og næringslivet mens du studerer. Du kan også studere til å bli siviløkonom. Siviløkonomer er svært attraktive på arbeidsmarkedet. Organisasjon og ledelse passer for del som har en utdanning innen helsefag eller som lærer, og ønsker å få mer lederkompetanse. 

Videreutdanning og kurs

Få mer faglig tyngde! Vi har mange kurs og utdanninger som kan passe for deg som ønsker å kombinere studier med jobb.

Ph.d.

Et ph.d.-studium er en treårig forskerutdanning for deg som ønsker å kvalifisere deg for vitenskaplig arbeid og forskning på høyt internasjonalt nivå.

 

Fem glade studenter står arm i arm utenfor campus Stord. De har alle på seg blå hettejakke med høgskolen sin logo. De er studentambassadører og står klare til å ta imot nye studenter.

Er du usikker på studievalget? Se hvordan du kan møte oss!