Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn | Stord

Master

Det er lett å føle seg hjemme på campus Stord. Her er du tett på naturen i et sammensveiset studentmiljø. For nye grunnskolelærerstudenter høsten 2022 spanderer vi også gavekort i kantinen og medlemskap i studentidrettslaget.

Ønsker du å gjøre en forskjell for barn og unge? Som lærer får du en meningsfylt, variert og sosial arbeidshverdag der du kan bruke mange sider ved deg selv.

Klikk her for informasjon om hva du lærer, hva studiet krever av deg som student og hvordan utdanningen ved Høgskulen på Vestlandet er bygd opp.

Gler seg til å vere ein viktig person i nokon sitt liv

Ellen Rørdal (22) frå Kvinnherad er sikker på at ho har valt rett utdanning. Ho synest det er kjekt å arbeide med menneske, og særleg barn. No er ho på god veg til å oppnå det ho ønskjer mest: å jobbe som kontaktlærar i barneskulen.

Gavekort i kantina og medlemskap i studentidrettslaget

Starter du på grunnskolelærerutdanningen 1-7 på Stord høsten 2022, vil du få et gavekort på 5000 kroner til bruk i kantina på campus. Du får også dekket medlemskap i studentidrettslaget (Råmund Studentidrettslag) og tilgang til treningsfasiliteter det første året.

Slik er grunnskolelærerutdanning 1-7 på Stord bygget opp

Første og andre året av utdanningen:

I det første og andre året skal du ha tre obligatoriske fag. Det er norsk 1-7, matematikk 1-7 og faget pedagogikk og elevkunnskap. I tillegg skal ha valgfritt fag, som du velger ved studiestart.

Her på Stord kan du velge mellom:

Tredje året:

  • I høstsemesteret tar du ditt andre valgfrie fag. Dette kan være et undervisningsfag eller et skolerelevant fag. Informasjon om hvilke valgmuligheter du har, vil komme når det er klart.
  • Du har mulighet til å dra på utveksling, enten i høst- eller vårsemesteret.

Fjerde og femte året:

  • Du fortsetter med masterfaget ditt og det siste året skal du skrive masteroppgave.
  • Du skal ha pedagogikk og elevkunnskap begge årene.
  • Du kan dra på utveksling i masterfaget.

Ved campus Stord kan du velge ett av følgende masterfag:

Husk at du kan velge å ta master i fagene som du har 60 studiepoeng i fra de tre første årene av utdanningen.

 

Bli kjent med campus Stord

En av Norges vakreste campus ligger på Stord!  Her kan du bo på selve campus og starte dagen med et friskt morgenbad og en rykende fersk kaffe i hagen. Hvis du heller vil opp i høyden, er det mulig å ta seg en fjelltur i området. På campus får du ro til å studere, men det er også et aktivt studentmiljø.

PS: Vi tilbyr også grunnskolelærerutdanning for 5. til 10. trinn på campus Stord

 

Hvor kan du reise?