Student I praksis på barneskole saman med elev

Lærer og barnehagelærer

Master

Vil du ha en av verdens viktigste jobber? Som lærer spiller du en viktig rolle i unge menneskers liv og utvikling.

Hvordan man blir møtt på skolen har stor betydning for resten av livet, og det er derfor læreryrket blir sett på som ett av verdens viktigste yrker. Du må være kunnskapsrik, en god rollemodell og kunne motivere og bidra til å løse konflikter.

Barnehagelærer

Som barnehagelærer får du bidra til barns utvikling gjennom å legge til rette for kunnskapsformidling, omsorg og et utviklende miljø. Vi har Norges største barnehagelærerutdanning.

Etter bacheloren kan du gå videre på en master. Ved å velge en masterutdanning, vil du øke din kunnskap om utfordringene som barnehagesektoren står overfor i dag.

Grunnskolelærer

Vi har også Norges størte grunnskolelærerutdanning! Derfor har vi mange fag å velge mellom når du studerer til å bli lærer. Grunnskolelærerutdanningene er en mastergrad og tar fem år. Det vil påvirke lønna di positivt når du er ferdig. Du får tittelen lektor. 

Har du begynt på en 4-årig grunnskole- eller allmennlærerutdanning før 2017, men ikke ferdigstilt graden? Nå har du mulighet til å fullføre!

Lærer i idrett eller musikk for 1.-13. trinn

Er du spesielt interessert i idrettsfag eller kunstfag? Da kan du ta en femårig lærerutdanning hvor du spesialiserer deg innen dette! Denne utdanningen gir også tittelen lektor.

Årsstudium

Ta et årsstudium for å få undervisningskompetanse i flere fag!

Har du utdanning fra før og ønsker å bli lærer?

Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) passer perfekt for deg som allerede har en utdanning. Da får du pedagogikken du trenger for å undervise.

Er du lærer og ønsker å styrke kompetansen din med en master? 

Ønsker du en leder- eller administrasjonsstilling innen utdanningssektoren kan du også søke master i organisasjon og ledelse. 

Kurs og videreutdanninger

Jobber du i skole eller barnehage, har vi mange videreutdanninger som kan passe for deg!

Se våre videreutdanninger innen skole og barnehage.

Er du usikker på studievalget? Se hvordan du kan møte oss!