Helse- og sosialvitenskap

Vil du gjøre en forskjell for andre mennesker? En helse- eller sosialfaglig utdanning passer for deg som ønsker å bedre tjenester til personer i alle situasjoner og livsfaser.


På HVL kan du studere helsefag og sosialfag i topp moderne omgivelser. Visste du at flere av våre campuser kan brukes som sykehus? Ja, så godt utstyrt er vi!

I SimArena kan du øve på det du vil møte i arbeidslivet

Bachelor innen helse- og sosialvitenskap

En bachelor er en treårig utdanning som gir deg en bachelorgrad. I alle våre utdanninger er praksis en viktig del av undervisningen. Da får du kombinert teori og praksis, og får testet ut det du lærer.

Master innen helse- og sosialvitenskap

En mastergrad er en toårig utdanning som bygger på bachelorgraden din. For eksempel har vi veldig mange utdanninger for deg som ønsker å bli spesialsykepleier! Flere masterstudium passer også for deg som har en spesialisering fra før. På noen utdanninger kan du melde deg på suppleringsopptak eller ta enkeltemne uten å ta hele masterutdanningen.

Fra videreutdanning til master

Har du videreutdanning fra før, og ønsker å bygge videre til en master? Da kan du søke på våre suppleringsopptak.

Kurs og videreutdanninger

Lære gjør vi hele livet! Vi har mange kurs og utdanninger som kan passe for deg som ønsker å kombinere studier med jobb.

Se våre videreutdanninger innen helse- og sosialvitenskap.

Ph.d.-program

Ph.d.-studiet er en treårig forskerutdanning for deg som ønsker å kvalifisere deg for vitenskaplig arbeid og forsking på høyt internasjonalt nivå.

 

Fem glade studenter står arm i arm utenfor campus Stord. De har alle på seg blå hettejakke med høgskolen sin logo. De er studentambassadører og står klare til å ta imot nye studenter.

Er du usikker på studievalget? Se hvordan du kan møte oss!